Interieurspray / huisparfum Lavendel

FLPP 190009
nieuw
Bestel
  • Beschrijving

Huisparfum /interieur parfum is gemaakt op basis van natuurlijke essentiële oliën. Ieder ingrediënt is op duurzame manier geteeld, met respect voor milieu! Dit maakt dat elke geur uniek is en een ultieme aangename langdurige geur verspreid. Zeker de moeite waard om uit te proberen. Je blijft genieten!  

Onze heerlijk geurende Lavendel zorgt altijd voor de juiste sfeer. Parfumeer uw huis met onze bijzondere, plantaardige geur. Deze huisparfum geeft een heerlijke lavendelgeur af, die rustgevend en ontspannend werkt.

Topnoot: lavendel
Hartnoot: lavendel
Basisnoot: lavendel

 Deze geuren worden uitsluitend gemaakt van natuurlijke essentiële oliën, die op een traditionele wijze worden vermengd in onze fabriek in de Provence met het oog op duurzaamheid.

 De geuren maken deel uit van de Collection de Grasse, genoemd naar de Provençaalse stad Grasse, die vlakbij de Middellandse Zee ligt. Deze stad staat bekend als de ‘wereldhoofdstad van de parfumerie’, vanwege haar expertise op het gebied van de kweek van aromatische planten en extractietechnieken. Ook staan de parfumeurs van Grasse erom bekend dat zij kostbare inheemse en uitheemse grondstoffen combineren, om originele geuren te creëren.

U kunt iedere ruimte precies zo laten ruiken als u wilt: geef uw woonkamer bijvoorbeeld een frisse boost met een lichte, fruitige bloemengeur. Of creëer een romantische sfeer met zachte, warme houttonen. Ook in uw slaapkamer en badkamer kunt u precies die sfeer creëren die past bij u. Verfrissend, romantisch, knus of verleidelijk, met onze home spray ruiken alle ruimtes heerlijk!

Leuk om als cadeau te geven en te krijgen!

 

 

Gerelateerde Producten