Navulflesje Garden of Eden

Plantes & Parfums
FLPP 194001
Bestel
  • Beschrijving

Navullingen van Plantes & Parfums kun je los blijven aanschaffen. Zo koop je dus niet continu een nieuwe houder, maar enkel de parfum. Wel zo voordelig.  Hierdoor kan men de geur-diffuser hergebruiken. De geuren hebben een ultieme aangename langdurige geur die past bij elke gemoedstoestand. Dit omdat ze gemaakt zijn van natuurlijke essentiële oliën. Ieder ingrediënt is op duurzame manier geteeld, met respect voor milieu! Zeker de moeite waard om uit te proberen. Je blijft genieten!  

Bent u geïnspireerd door alle heerlijke geuren in ons assortiment? Dan raden wij u onze navulverpakking aan. Deze diffuser-navulverpakking is een ideale manier om uw favoriete diffusers aan te vullen. Wat u ook kiest: met de navulverpakking vult u uw favoriete geur snel weer aan, of wisselt u moeiteloos van geur en sfeer in uw huis. 

Deze geeft eerst een frisfruitige geur die uiteindelijk overgaat in een warme, zwoele houtige geur.

 

Topnoot: sinaasappel, mandarijn, bergamot, appel, greedy blend.
Hartnoot: orchidee, roos, lelietje van dalen, anjer, perzikbloesem.
Basisnoot: sandelhout, amber, vanille, muskus.

 

Hiermee kunt u de diffuser maar liefst twee keer vullen! Of u laat zich verleiden om eens te experimenteren met een van onze andere exotische, (ont)spannende, of verfrissende geuren.

Leuk om als cadeau te geven en te krijgen!

 

 Gerelateerde producten

Diffuser / Geurkaars Garden of Eden
Diffuser / Geurspray Garden of Eden
Geurkaars Garden of Eden

Geurkaars Garden of Eden

Interieurspray / huisparfum Garden of Eden

Navulfles Garden of Eden

Gerelateerde Producten