Diffuser / geurstokjes Cotton Flower

Plantes & Parfums
FLPP 193002
Bestel
  • Beschrijving

Geurstokjes zonder chemicaliën  van Plantes & Parfums hebben een ultieme aangename langdurige geur die past bij elke gemoedstoestand. Dit omdat ze gemaakt zijn van natuurlijke essentiële oliën. Ieder ingrediënt is op duurzame manier geteeld, met respect voor milieu! Zeker de moeite waard om uit te proberen. Je blijft genieten!  Navulflesjes kunt u bijbestellen.

Onze heerlijk geurende Cotton Flower zorgt altijd voor de juiste sfeer in uw huis. Deze geeft eerst een friszoete geur die uiteindelijk overgaat in een romige, amandelachtige houttoon.

 

Topnoot: framboos en groene accord.
Hartnoot: pivoline, katoenbloem, viooltjes, bosaardbei.
Basisnoot: heliotroop, cederhout en witte muskus.

 

Deze geuren worden uitsluitend gemaakt van natuurlijke essentiële oliën, die op een traditionele wijze worden vermengd in onze fabriek in de Provence met het oog op duurzaamheid.

 

De geuren maken deel uit van de Collection de Grasse, genoemd naar de Provençaalse stad Grasse, die vlakbij de Middellandse Zee ligt. Deze stad staat bekend als de ‘wereldhoofdstad van de parfumerie’, vanwege haar expertise op het gebied van de kweek van aromatische planten en extractietechnieken. Ook staan de parfumeurs van Grasse erom bekend dat zij kostbare inheemse en uitheemse grondstoffen combineren, om originele geuren te creëren.

 

Uw woonkamer, uw badkamer of juist uw slaapkamer. Elke ruimte kunt u met een heerlijke geur een extra accent geven. Steek eenvoudigweg de bijgeleverde stokjes in het flesje met het parfum naar uw smaak. U hoeft de geurstokjes alleen een aantal keer om te draaien en ze uitgespreid in het flesje te steken voor het maximale effect.

Leuk om als cadeau te geven en te krijgen!

 

Gerelateerde producten 

Navulflesje Cotton Flower

Navulflesje Cotton Flower

Geurkaars Cotton Flower

Navulflesje Cotton Flower

Interieurspray / huisparfum Cotton Flower

Interieurspray / huisparfum Cotton Flower

Gerelateerde Producten