Geurkaars My Lovely Orange Tree

Geurkaars My Lovely Orange Tree

Plantes & Parfums
FLPP 192005
Bestel
  • Beschrijving

Een heerlijke ultieme geurexplosie geven de geurkaarsen van Plantes & Parfums. Elke geur is uniek en te combineren met de spray en de geur-diffuser van Plantes & Parfums. De geurkaars is paraffine vrij en ook te gebruiken als handcrème . Zeker de moeite waard om uit te proberen. Je blijft genieten!  

Parfumeer uw huis met onze bijzondere, handgemaakte en plantaardige kaars My Lovely Orange Tree. Deze geeft eerst een bitterzoete geur, die uiteindelijk overgaat in een honingachtige, warme geur.

 

Topnoten: rozenhout en bittere sinaasappelbladeren.
Hartnoten: oranjebloesem en meiroos.
Basisnoten: honingwas en benzoë.

  •  Handgemaakt
  • 100% plantaardige was
  •  Paraffine-vrij
  •  Katoenen lont
  • 40 branduren

Houdt de lont van de kaars kort ongeveer vijf mm, om te voorkomen dat er rookontwikkeling ontstaat.  Steek de kaars bij een eerste gebruik altijd voor langere tijd aan minstens twee uur zodat de etherische oliën tot hun recht komen en het parfum de tijd krijgt om zich door de ruimte te verspreiden. Bij een volgende gebruik is het niet nodig om de kaars zo lang te laten branden. Een uurtje is vaak al voldoende voor de verspreiding van een heerlijke geur. Als de geurkaars uit is, is het kaarsvet niet heet. Het bijzondere van deze geurkaars is dat het kaarsvet gebruikt kan worden als handverzorging. De wax is op natuurlijke basis en de huid neemt het product heel goed op. 

Leuk om als cadeau te geven en te krijgen!

Gerelateerde Producten